Led list, slinga 

led list och små smidiga ljus slingor som enkelt kan delas upp och kopplas ihop. LED-listen är mycket enkla att installera och passar perfekt som bänkbelysning i till exempel kök.

Varför inte sätta en flexibel led-tejp längs en vägg i ett badrum? Våra LED-lister är anpassade för fuktiga miljöer och är vattentäta. Du kan till och med använda vår slinga och belysningsskena utomhus helt nedsänkt i vatten.

Enkel installation med DC-plugg eller stickkontakt dimbara produkter och unika lösningar med led-lister. Vi har även en kostnadsfri lödservice som hjälper till att anpassa er ledstrip efter era behov.

Visar 1 - 9 av 9
Visar 1 - 9 av 9

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss

Senast besökta

Inga produkter
Jämför 0