Aluminiumprofiler 

Aluminiumprofiler med skyddande plasthölje anpassat för våra ledstrips. den frostade ytan på plasten gör att du får en trevlig spridning på ljuset. Enkel att installera under exempelvis överskåp i kök. För en extra snygg installation rekommenderar vi att du väljer den modell som kan fräsas in alternativt hörnprofilen.

Med aluminiumprofiler för ledstrip får du en mycket stilren lösning på din installation. Dessa produkter säljs i enheter om 1 meter, men kan enkelt kortas ned eller förlängas med flera aluminiumprofiler för ett ge ett enhetligt intryck.

Visar 1 - 2 av 2
Visar 1 - 2 av 2

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss

Senast besökta

Inga produkter
Jämför 0