Plug&Play paketlösningar 

I denna kategori hittar du vår unika led belysning med plug&play. Det innebär att vi anpassat produkterna så att de är kompatibla med varandra och bara att koppla ihop. Levereras ofta med stickkontakt och passande DC-plugg vilket gör installationen mycket enkel. Många produkter kan du själv installera och du behöver inte anlita någon elektriker för installationen.

Vi har även i denna kategori färdiga paketlösningar med ledstrip. Produkter som vi provat ut och vet att de fungerar mycket bra tillsammans. Paketlösningarna med led-strip innehåller ofta ledstrip, dimmer samt transformator med möjlighet att välja till eller bort produkter.

Visar 1 - 12 av 12
Visar 1 - 12 av 12

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss

Senast besökta

Inga produkter
Jämför 0