PWM sladdimmer för ledtejp med dc-plugg

Ny produkt

Praktisk pwm sladdimmer för 12V eller 24V Led-belysning. Ansluts med 2,1mm dc-plugg för enkel installation. Dimmrar ledlister från 0-100%. Finns i svart och vitt utförande.

Mer detaljer

98 kr

 • Vit
 • Svart
Varan är tillfälligt slutsåld
 
Mer information

En av våra mindre led-dimmers för belysningsskenor, strip. Du ansluter enkelt denna dimmer mellan transformatorn och led belysningen då den har 2,1mm dc-plugg som passar med respektive produkt. Ingår i vår praktiska plug&play serie för ledstrip.

Denna led-sladdimmer finns i två utföranden, svart samt vit design. Båda fungerar för 12/24V och driver upp till 24W effekt. Liten praktisk design på denna pwm-dimmer gör att den enkelt kan placeras bakom möbler eller under skåp.

 
Teknisk data
Modelldimdc
Effekt24W
Dimension 65x33x35 + kabel ca 200mm vardera sida.
IP-klassIP21
AnslutningDC-plugg, 2,1mm
Anslutningsström2A
Anslutningsspänning12/24VDC
DimbarhetJa, PWM
EnergiklassA
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.

Skriv en recension

PWM sladdimmer för ledtejp med dc-plugg

Praktisk pwm sladdimmer för 12V eller 24V Led-belysning. Ansluts med 2,1mm dc-plugg för enkel installation. Dimmrar ledlister från 0-100%. Finns i svart och vitt utförande.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

13 Andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0