RGB-slang, vattentät flexibel ledlist 92lm/m, röd, grön, blå.

Strip.rgb

Ny produkt

RGB-slang med led lampor. Flexibel ledlist som är vattentät IP65. Ljusstark RGB-belysning med hela 92lm/m, endast 7,2W, 12V ledslang. Dimbar färgad belysning.

Mer detaljer

149 kr

- +

 
Mer information

Dimbar RGB-slang med ledlampor. Belysningen drivs med 12VDC och ger hela 92lm/m vilket för RGB (färgad led list) anses mycket högt. RGB-slingan ligger inkapslad i ett vattentätt silikonhölje och är vattentät, IP56 gör att denna rgb-ledslinga med fördel kan användas utomhus. Effekten är endast 7,2W (2,4W per färg)

Då detta är en ljusstark RGB-list lyser den med enkelhet upp en hel vägg, ellervarför inte sätta rgb-slingan bakom TV´n för att skapa en härlig stämmningsbelysning.

Led-slingan är delbar per 10cm vilket gör att den mer eller mindre kan anpassas till önskad längd. Vi säljer denna produkt per hel meter i längder upp till 10 meter. Givetvis går det bra att koppla ihop flera längder med varandra.

För att ljusreglera denna produkt krävs en RGB-controller, du hitta dessa i vår kategori med dimrar.Utöver detta krävs även en 12V-transformator. Givetvis hjälper vi er att sätta ihop färdiga paket.

 
Teknisk data
ModellStrip.rgb
Effekt7,2W/m
Dimension1000x12x5.4mm
Ljusflöde (lumen, lm)92lm/m
FärgtemperaturRGB
FärgåtergivningRA80
Ljusvinkel120°
IP-klassIP65
AnslutningRGB-plugg, open end
Anslutningsspänning12VDC
DimbarhetJa, PWM
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Tid till 60% av fullt ljusOmedelbar
Antal tänd/släckMer än 200 000 gånger
EnergiklassA
Modell LED-chipRGB-SMD
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Garanti2 år

Skriv en recension

RGB-slang, vattentät flexibel ledlist 92lm/m, röd, grön, blå.

RGB-slang med led lampor. Flexibel ledlist som är vattentät IP65. Ljusstark RGB-belysning med hela 92lm/m, endast 7,2W, 12V ledslang. Dimbar färgad belysning.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

8 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0