Led list 12V, 1240lm/m Vattentät.

Strip.007

Ny produkt

Extremt ljusstark Led list som enkelt drivs med 12VDC. Lyser med hela 1240lm/m endast 19,2W effekt. Varmvitt ljus perfekt som bland annat bänkbelysning i kök. Led list med hög kvalitet som enkelt dimras med våra pwm-dimmers.

Mer detaljer

348 kr

- +

 
Mer information

Ljusstark led list, mycket kraftfull belysning

En av våra mer ljusstarka led lister. Med hela 1240lm/m motsvarar en meter av denna list närmare 90W glödlampa. Att ljuset sedan är riktat åt ett håll, 120° gör att det upplevs som ännu starkare. Denna led list ersätter enkelt traditionella lysrör.

Led listen har varmvit färgton 2800-3000K och är givetvis dimbar med vanlig led dimmer (PWM). dimmern installeras på 12V-sidan, dvs. mellan transformator och belysningslisten. Med hela 240 små dioder per meter blir det en mycket jämn ljusbild.

Denna led list levereras med en 2,1mm dc-plugg och gör den mycket enkel att ansluta mot transformatorn. Ingår i vårt plug&play-system. Belysningen kan enkelt kopplas ihop och delas upp i mindre enheter.

klippbar led list, anpassas efter exakta dimensioner.

Denna ledlist är delbar per 2,5cm vilket gör att den kan klippas av i det närmaste exakta dimensioner och exempelvis anpassas som belysning under överskåp i kök som bänkbelysning eller som monter och skyltbelysning. Vi erbjuder en kostnadsfri lödservice där vi anpassar led listen efter era behov. Vi klipper upp den i mindre delar och löder på passande kabel för att fungera med just er installation. Kontakta oss gärna så hjälper vi er.

Led listen köps som metervara och levereras som hel längd i köpta antal meter, dvs. antal 3 ger hel längd om 3 meter osv.

3 års garanti lämnas på denna kvalitets led list

 
Teknisk data
ModellStrip.007
Effekt19,2W/m
Dimension18x3,5mm
Ljusflöde (lumen, lm)1240lm/m
FärgtemperaturVarmvit 3000K
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel120°
IP-klassIP65
AnslutningDC-plugg, 2,1mm
Anslutningsström1,6A/m
Anslutningsspänning12VDC
Spänning Sekundärsida (U out)12VDC
DimbarhetJa, PWM
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Tid till 60% av fullt ljusOmedelbar
Antal tänd/släckMer än 200 000 gånger
EnergiklassA
Energiförbrukning kWh/1000h19,2kWh
Modell LED-chipSMD
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Garanti3 år

Skriv en recension

Led list 12V, 1240lm/m Vattentät.

Extremt ljusstark Led list som enkelt drivs med 12VDC. Lyser med hela 1240lm/m endast 19,2W effekt. Varmvitt ljus perfekt som bland annat bänkbelysning i kök. Led list med hög kvalitet som enkelt dimras med våra pwm-dimmers.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

8 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0