Ledstrip 820lm/m. Mycket ljusstark 12V metervara, bänkbelysning

Strip.001

Ny produkt

Denna Ledstrip är en av våra mer ljusstarka lister. Ansluts mot 12V fullt dimbar med PWM-dimmer. Mycket ljusstark med hela 820lm/meter. överträffar alla förväntningar. Varmvitt ljus.

Mer detaljer

299 kr

- +

 
Mer information

Mycket kraftfull ledstrip med hela 820lm/m, vilket motsvarar mer än en 60W glödlampa.

Ledstripen är inkapslad i ett silikonhölje vilket gör att den är skyddad mot fukt och damm, IP65 gör att du med fördel kan använda denna led-strip i badrum eller som bänkbelysning under överskåpen i ett kök. Led-stripen är vattentät och kan med fördel användas även utomhus.

För extra skydd kombinera gärna denna ledstrip med våra praktiska aluminiumprofiler som har en ett frostat glas. Detta ger en mjuk toning på ljuset.

Då denna led strip är mycket ljusstark rekommenderar vi att du köper till en PWM-dimmer för att kunna dimra ledstripen.

Denna ledstrip köps per meter dvs, 1 ger en meter 2=2meter osv. Vi levererar köpt antal i hel längd om inget annat önskas, meddela oss egna önskemål så försöker vi tillgodose dessa.

Det praktiska med denna ljusstarka led-strip är att den är delbar per 2,5cm. Du kan mer eller mindre anpassa den till exakta dimensioner. Om du har ett kök vars skåp går i vinkel så drar du fram listen till hörnet där 90° böjen ska ske, sedan klipper du av ledstripen och löder på en liten kabel ca 5cm och fortsätter på andra sidan. Likadant kan du göra med denna ledstrip om du exempelvis ska gå runt en fläktkåpa eller annan utrustning.

Utnyttja gärna vår KOSTNADSFRIA lödservice. Ge oss dina dimensioner och vi ser till att ledstripe kommer färdigklippt och ihoplödd, bara att sätta upp och ansluta 12V-transformatorn och du har ett mycket kraftfullt ljus.

Bästa sättet att sätta upp denna ledstrip är att använda våra aluminiumprofiler. Strippen limmas då mot bakomliggande material och hålls därigenom på plats. Denna ledstrip ligger inkapslad i ett silikonhölje. Om man önskar kan detta tas bort och då finns det en tunn tejp på led-stripens baksida vilket gör att den kan tejpas mot bakomliggande material, dock rekommenderar vi ändå att ma använder sig av ett silikonbaserat lim då det skapar en mer hållbar lösning. Tejp har en tendens att släppa efter viss tids användning.

Ljusvinkeln på denna LED-strip är hela 120° vilket gör att den passar extra bra som bänkbelysning. Den höga ljusvinkeln gör att hela bänkens yta kommer bli upplyst. För bäste effekt rekommenderar vi att ledstripen sätts ca 30 cm ut från väggen. Du får då en fin spridning på ljuset.

 
Teknisk data
ModellStrip.001
Effekt19,2W/m
Dimension1000x10x3mm (Metervara)
Ljusflöde (lumen, lm)820lm/m
FärgtemperaturVarmvit 2800-3000K
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel120°
IP-klassIP65
AnslutningDC-plugg, 2,1mm
Anslutningsström1,6A/m
Anslutningsspänning12VDC
DimbarhetJa, PWM
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Tid till 60% av fullt ljusOmedelbar
Antal tänd/släckMer än 200 000 gånger
EnergiklassA
Energiförbrukning kWh/1000h19,2kWh
Modell LED-chip3020 SMD
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.

Skriv en recension

Ledstrip 820lm/m. Mycket ljusstark 12V metervara, bänkbelysning

Denna Ledstrip är en av våra mer ljusstarka lister. Ansluts mot 12V fullt dimbar med PWM-dimmer. Mycket ljusstark med hela 820lm/meter. överträffar alla förväntningar. Varmvitt ljus.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

8 Andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0