Vattentät LED belysningslist 105lm/m 4,8W

Strip.002

Ny produkt

Ljusstark led belysningslist som är inkapslad i vattentätt silikonhölje IP65. Delningspar och dimbar belysningslist som enkelt anpassas efter dina behov. 12V ledlist med varmvitt ljus.

Mer detaljer

199 kr

- +

 
Mer information

Vattentät belysningslist som ligger inkapslad i ett IP65 silikonhölje. Ansluts enkelt med den medföljande DC-pluggen, plug&play. Som alla våra LED-lister är givetvis även denna vattentäta belysningslist dimbar, koppla en PWM-dimmer mellan 12VDC transformatorn och listen. Dimning sker från 0-100%.

Denna belysningslist lyser med 105lm/m vilket kan jämföras med en ca 10-15W glödlampa. Vi rekommenderar att den används som dekorationsbelysning och bakgrundsbelysning. Förslagsvis sätts denna LED-list längs med en sockel i ett kök som sockelbelysning eller som fönsterbelysning. Ljuset är så starkt att det utan konstigheter lyser upp en vägg från golv till tak så att använda belysningslisten som en fondväggsbelysning är inga problem, det är till och med som så att en dimmer kan vara att föredra för att få ett mjukare ljus.

Då belysningslisten är inkapslad och vattentät fungerar den bra i badrum och våtutrymmen. Om ljuslisten blir smutsig är det bara att torka av den med en fuktig trasa.

För att få ett komplett paket behövs två produkter, dels denna led belysningsskena samt en 12VDC transformator. Med dessa två produkter har du allt som behövs, sedan kan man givetvis komplettera till med en PWM-dimmer för att kunna ljusreglera belysningslisten.

Denna led-list säljs som metervara där antal 1 ger 1 meter 2 =2 meter osv Längsta längd vi har är 10 meter. Vi levererar köpt antal i hel längd. Sedan kan du enkelt dela upp den i mindre enheter. Belysningslisten är delbar per 5cm (grupper om 3 dioder). Du kan därför anpassa listen till de flesta installationer.

Använd gärna vår KOSTNADSFRIA lödservice där vi klipper till led-listen i rätt längd och löder på kablar åt er så det bara är att plugga in belysningsskenan då ni får hem den. Meddela oss önskade dimensioner i meddelanderutan i samband med beställning så löser vi er kundanpassade ledlist.

Ring oss gärna om ni behöver hjälp: Kontakt

 
Teknisk data
ModellStrip.002
Effekt4,8W/m
Dimension1000x10x2,5mm (metervara)
Ljusflöde (lumen, lm)105lm/m
FärgtemperaturVarmvit 2800-3000K
FärgåtergivningRa80
Ljusvinkel120°
IP-klassIP65
AnslutningDC-plugg, 2,1mm
Anslutningsström400mA/m
Anslutningsspänning12VDC
DimbarhetJa, PWM
Livslängd (70% av ursprungligt ljus)50 000h
Tid till 60% av fullt ljusOmedelbar
Antal tänd/släckMer än 200 000 gånger
EnergiklassA
Energiförbrukning kWh/1000h4,8kWh/meter
Modell LED-chip3528 SMD-dioder
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.

Skriv en recension

Vattentät LED belysningslist 105lm/m 4,8W

Ljusstark led belysningslist som är inkapslad i vattentätt silikonhölje IP65. Delningspar och dimbar belysningslist som enkelt anpassas efter dina behov. 12V ledlist med varmvitt ljus.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

8 Andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0