Enkel leddimmer pwm vridreglage dimrar hela 96W

PWM-8A

Ny produkt

PWM-dimmer för 12V, potentiometer med enkelt vridreglage. Lätthanterad dimmer för våra ledstrips och annan 12V led belysning

Mer detaljer

98 kr

Varan är tillfälligt slutsåld
 
Mer information

Liten praktisk PWM-dimmer som är enkel att installera. Anslut på sekundärsidan (12V-sidan) och dimra dina LED-lampor med denna dimmer. Ljusreglering sker genom att vrida på potentiometern. Ger en jämn och stabil dimning från 0-100%. Inbyggt minne så ljuset går tillbaka till senast använda nivå då strömmen slås på.

Du kan ta bort den lilla svarta ratten på dimmern så den enkelt kan byggas in bakom exempelvis skåp eller annan utrustning. Detta ger dig en leddimmer som mer eller mindre blir osynlig.

Anslut dimmern på sekundärsidan, 12VDC kan dimra effekter på upp till hela 96W. perfekt för de lite mer ljusstarka ledlisterna i vårt sortiment.

 
Teknisk data
ModellPWM-8A
EffektMax 96W
Dimension88x60x35mm (exkl. vridreglage om ca 20mm)
IP-klassIP21
AnslutningPlint
AnslutningsströmMax 8A
Strömstyrka sekundärsida (I out)Max 8A
Anslutningsspänning12VDC
Spänning Sekundärsida (U out)12VDC
DimbarhetJa, PWM
EnergiklassA
Energiförbrukning kWh/1000h96kWh vid max effektuttag
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Garanti2 år

Skriv en recension

Enkel leddimmer pwm vridreglage dimrar hela 96W

PWM-dimmer för 12V, potentiometer med enkelt vridreglage. Lätthanterad dimmer för våra ledstrips och annan 12V led belysning

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

9 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0