Kampanj

Led dimmer förstärkare. Fungerar med RGB-slinga och vanlig ledstrip 12V.

AMP/12V

Ny produkt

Förstärkare till PWM-dimmer eller RGB-controller. Om man har långa längder med led-strip eller rgb-skena behövs en förstärkare för att styra allt via en och samma dimmer.

Mer detaljer

98 kr

198 kr

- +

 
Mer information

Förstärker PWM-dimmern till vanlig ledstrip eller RGB-skena

Förstärkaren ansluts som en länk mellan två enheter. Den plockar upp dimmersignalen eller signalen från rgb-controllen och skickar vidare samma signal förstärkt med en ny transformator. Detta gör att obegränsat antal led-lister kan styras av en och samma basenhet.

Hur fungerar led-förstärkaren?

Förstärkaren för pwm-dimmers och rgb-controllers kopierar dimmersignalen eller färgvalet och sänder vidare denna kopia till nästa enhet. PWM.dimmers och transformatorer har ofta en begränsning med vilken effekt som kan anslutas.

Säg att maxgränsen är 72W. Efter detta ansluts denna led-förstärkare samt en ny transformator. Förstärkaren klarar av en belastning om 4A per kanal, dvs 96W för vanlig ledstrip och hela 144W för en RGB-produkt. Sedan kopplas den nya led-listen in och fungerar identiskt som den första enheten. Allt styrs via samma strömbrytare/fjärrkontroll.

Engelsk bruksanvisning medföljer. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp.

 
Teknisk data
Modellamp-12v
Effekt4A/kanal, max144W
Dimension106x65x25mm
IP-klassIP20
Anslutning2,1mm dc-plugg, plintanslutning
Anslutningsström4A/kanal
Strömstyrka sekundärsida (I out)4A/kanal
Anslutningsspänning12VDC
Spänning Sekundärsida (U out)12VDC
DimbarhetJa, PWM
EnergiklassA
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Garanti2 år

Skriv en recension

Led dimmer förstärkare. Fungerar med RGB-slinga och vanlig ledstrip 12V.

Förstärkare till PWM-dimmer eller RGB-controller. Om man har långa längder med led-strip eller rgb-skena behövs en förstärkare för att styra allt via en och samma dimmer.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

9 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0