Led dimmer för infällnad inkl fjärrkontroll 12/24V, 75W

Dimdof

Ny produkt

Led dimmer för LED-strip för infällnad i eldosa eller montage i medföljande förhöjningsram. Passar både till 12V och 24W och klarar belastning på upp till 75W effekt. Fjärkontroll för enkel styrning av ljuset medföljer. Kan även styras via basenhetens dimmerratt

Mer detaljer

249 kr

- +

 
Mer information

Snygg enkel leddimmer för våra ledstrip och belysningsskenor. Denna modell har även en IR-fjärkontroll (kräver fri sikt till dimmerenheten). Med hjälp av fjärkontrollen blir det enkelt att styra led lamporna och ställa in ljuset i en behaglig styrka.

Att kunna dimra ledstripen är skönt då den annars bara har två lägen av/på. Med en pwm-dimmer till ledlamporna kan du nyttja ljuset maximalt.Exempelvis om du har en ledstrip som bänkbelysning och sedan kopplar denna led dimmer till belysningsskenan så kan du ställa in ljuset efter de olika behöv som finns, ett läge som arbetsbelysning och sedan dimmra ner ljuset när ni sitter och äter.

En Led dimmer med pwm-funktion (Pulse Width Modulation) eller på svenska pulsbreddsmodulering fungerar på det sätt att den hackar sönder inkommande spänning till led belysningen i små korta impulser, beroende på hur länge spänningen är av respektive påslagen får man olika dimningseffekter.

Denna Led dimmer klarar av effekter upp till 75W (6,25A)


Teknisk data:

Spänning in:

12V/24V DC, utgående spänning samma som ingående
Max belastning:75W, 6.25A
Dimension:86x86x37mm (utanpåliggande dosa)
87x87x32mm (dimmerenhet)
87x87x54mm (dosa+dimmerenhet)

Fjärrkontroll
Dimension:86x33x6mm
Övrigt: Levereras med 1 st. CR2025 batteri

 
Teknisk data
ModellDimdof
Effektmax75W
Dimensionse beskrivning
IP-klassIP21
AnslutningPlint
Anslutningsströmmax 6,25A
Strömstyrka sekundärsida (I out)max 6,25A
Anslutningsspänning12/24VDC
Spänning Sekundärsida (U out)12/24VDC
DimbarhetJa, PWM
EnergiklassA
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.

Skriv en recension

Led dimmer för infällnad inkl fjärrkontroll 12/24V, 75W

Led dimmer för LED-strip för infällnad i eldosa eller montage i medföljande förhöjningsram. Passar både till 12V och 24W och klarar belastning på upp till 75W effekt. Fjärkontroll för enkel styrning av ljuset medföljer. Kan även styras via basenhetens dimmerratt

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

9 Andra produkter i samma kategori

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0