2 meter förlängningskabel med 2,1mm dc-plugg

fk-dc--2m

Ny produkt

Enkelt att förlänga kabeln mellan transformatorn och ledstripen med denna praktiska 2 meter långa förlängningskabel med dc-plugg.

Mer detaljer

30 kr

- +

 
Mer information

2 meter lång förlängningskabel med 2,1mm dc-pluug för enkel anslutning mot våra led belysningsskenor och ledstrip. Ingår i vårt plug&play system. Mycket enkel att använda.

Vi rekommenderar att man inte överstiger 15 meter som total kabellängd för att undvika spänningsfall. Max 24VDC bör kopplas in på denna kabel.

 
Teknisk data
Modellfk-2m-dc
Dimension2 meter
IP-klassIP21
AnslutningDC-plugg, 2,1mm
Anslutningsspänning12/24VDC
ÖvrigtCertifierad enligt CE samt RoHS standard, Bly- och kvicksilverfri.
Garanti3 år

Skriv en recension

2 meter förlängningskabel med 2,1mm dc-plugg

Enkelt att förlänga kabeln mellan transformatorn och ledstripen med denna praktiska 2 meter långa förlängningskabel med dc-plugg.

Skriv en recension

 
Recensioner(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

Tillbehör

15 Andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Meny

 • Led list, slinga
 • Dimmer och styrdon
 • Transformator, drivdon 12V
 • Aluminiumprofiler
 • Paketlösning
 • Om oss  

  Ledstrip.se drivs av Ledlights Gislaved AB. Vi har mångårig erfarenhet av led lampor och e-handel. Redan 2007 inriktade vi vår verksamhet mot led lampor. Under åren har vi specialliserat oss på olika produktgrupper och denna hemsida har inriktat sig på ledstrip och tillbehör till dessa.

  Vi driver även Ledbutik.se - där du hittar ett stort sortiment av led lampor.

  Panda theme

  Vi hjälper er som kunder att ta fram speciallösningar för era projekt. Vår kunniga personal ger er järna råd och ideér lring ledstrip och belysning. Vi Ser till att hitta en enkel lösning som passar era behov. Ring gärna vår telefonsupport för snabb och precis hjälp med er led belysning.

  Panda theme

  Vårt kontor och lager finns i småländska Gislaved. Vi sätter alltid kunden i centrum och erbjuder därför kunder som köper våra led-skenor en kostnadsfri lödservice. Er ledstrip anpassas för att passa era ändamål och kommer färdigklippt i rätt längd. Bara att montera upp och plugga in transformatorn så lyser led tejpen.

 • Kontakta Oss
Jämför 0